​Medlem af Praktiserende Akupunktører

Hos Akupunktur Sjælland, møder du den erfarne akupunktør, Jiandong Yu. Jeg er uddannet akupunktør, og har i de seneste mange år, som medlem af Praktiserende Akupunktører, arbejdet med akupunkturen her i Danmark.

Bruger du en akupunktør, der er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA), kan du vide dig sikker på, at der i behandlingen kun anvendes sterile engangsnåle, og at behandleren er veluddannet og godkendt som akupunktør samt godkendt som registreret akupunktør. Et medlemskab af PA garanterer altså den højeste faglige kvalitet, da PA har landets højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen. Et uddannelseskrav som kontinuerligt øges.

Historien bag

I Danmark blev akupunkturen for alvor taget i brug efter en landsretsdom i 1987, der stadfæstede, at ikke lægeuddannede personer lovligt kunne praktisere akupunktur, når der forelå en supervisionsaftale med en læge. I 1991 stiftes foreningen Praktiserende Akupunktører, der varetager de faguddannede akupunktørers faglige interesser, arbejder for at opretholde en høj uddannelsesmæssig standard og udbrede viden om akupunkturens fordele og virkning. 

Kontakt

Akupunktur Sjælland Holbæk

Blegstræde 3, 1 Sal
4300 Holbæk​

Tlf.: 42 34 85 88

E-mail: info@akupunktursjaelland.dk

Akupunktur Sjælland Greve

Mosede Strandvej 2

2670 Greve​

​Tlf.: 53 32 03 38

E-mail:

infogreve@akupunktursjaelland.dk

Social medier

fb-f-logo-white-57  Holbæk

fb-f-logo-white-57  Greve

Akupunktur Sjælland Holbæk

Blegstræde 3, 1 Sal
4300 Holbæk

​Akupunktur Sjælland Greve

Mosede Strandvej 2 A

2670 Greve​